hızlı erişim tepe hızlı erişim alt
iç sayfa başlangıç

Reklam Haberleri



21.02.2012

41?29!’da Bayrak Değişimi



 41?29!’da Bayrak Değişimi

Çoğunluk hisseleri dünyanın en büyük pazarlama iletişim grupları arasında gösterilen WPP tarafından satın alındıktan sonra 41?29'un yönetim kadrosunda değişiklikler başladı. 41?29! Media'nın  Kreatif Grup Başkanlığı görevine Görkem Yeğin getirildi.   

Başarılı bir eğitim hayatına sahip olan Yeğin,  İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesi'nin ardından Paris Sorbonne Nouvelle'de iletişim sanatları okudu. İstanbul'a dönen Yeğin, ilk iş hayatına 2006 yılında Rafineri'de reklam yazarı olarak başladı. Hürriyet, Binboa, Kanal D, Beymen, Eti, T-box, Profilo gibi birçok farklı marka için çalışan Yeğin, aynı zamanda 7 Kristal Elma'nın da sahibi. 41?29!'daki işine başlayan Yeğin, ajansın Kreatif Direktörü Seren Köroğlu'na bağlı olarak çalışacak.








Bu reklam haberi ile ilgili yapılan yorumlar



Bu reklam haberiyle ilgili yorum bulunmamaktadır.

Bu reklam haberine yorum yap



E-Posta Adresiniz



Adınız Soyadınız



Mesajınız



Güvenlik Kodu





Reklam Haberleri ile ilgili ziyaretçilerin yaptığı yorumlar reklam haber okurlarının kendi görüşleridir, bu yorumlardan reklam.com.tr. veya bağlı bulunduğu firma sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret içeren, haber konuları ile ilgisiz, kişilk haklarına saldıran, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uygun olmayan yorumlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Yorumlarınızı 'küçük harf 'lerle yazmanızı rica ederiz.
iç sayfa bitişi
neden reklam.com.tr?